Julen er hjerternes tid, men …

Coachsamtaler

Julen er hjerternes tid, men også en tid, hvor gamle traumer og problemer dukker op. Mange familier har svært ved at få julen til at blive en tid, hvor vi alle bliver en stor glad familie, fordi vi er spredt for alle vinde. Dine, mine og vores børn, svigerbørn osv. eller måske slet ingen familie. Skænderier, tårer, for ikke tale om beslutninger om skilsmisse og flytninger.

Det behøver ikke at være sådan. Virkeligheden kan vi måske ikke ændre på, men måden vi betragter den på, kan vi selv bestemme og dermed måske tage nogle mere hensigtsmæssige beslutninger.

Bestil en coachsamtale, enten ved fremmøde eller pr. telefon. Få talt problematikken igennem før den synes at blive uløselig og læg en plan for den nærmeste fremtid. Jeg er uddannet coach og har mange års erfaring med coachsamtaler og hjulpet potentielle skilsmisseforældre til at finde løsninger, der er bedre for såvel de voksne som børnene. Kontakt mig for en aftale -tlf. 55997627 (bedst mellem 8-10) eller tlf. 40426294 – eller skriv til lone@lonerytsel.dk.

——————————-

COACHSAMTALER:

Livet er fuld af udfordringer. Ingen undgår dem. Nogle gange klarer vi det selv. Andre gange vælter det os fuldstændig omkuld. Og så er det godt at tale med en udeforstående, hvis familie, venner og arbejdskollegaer ikke er de rette til at søge hjælp hos.

Coachsamtaler er en god måde at få hjælp på.

Du kan kontakte mig på tlf. 55997625 mellem kl. 8-10 eller på mobil 40426294 eller send mig en mail eller en sms, så kontakter jeg dig. Mail: lone@lonerytsel.dk

Jeg kan træffes i Sandvig (tæt på Præstø) – Sandevej 3 – 4735 Mern.

Tøv ikke med at kontakte mig, heller ikke selvom du aldrig har prøvet en coachsamtale. Du vil elske det, og den første seance er GRATIS, så du i fred og ro bagefter kan vurdere, om det er noget for dig. Hvis du ikke bor i nærheden, kan vi aftale telefoncoaching.

Jeg prøvede selv coachsamtaler, da jeg på grund af sygdom skulle ændre mit liv, og jeg nød at kunne fokusere på mig selv og føle mig egoistisk med god samvittighed.

Siden er jeg selv blevet uddannet coach hos Sofie Manning og har i flere år tilbudt coachsamtaler og telefoncoaching, så hvis du ikke bor i nærheden af mig, kan vi aftale at tale sammen pr. telefon.

Emnerne kan være meget forskellige. Ingen udfordringer er for små eller for store.

Det kan fx være – stress, sorg, skilsmisse, mobning, arbejdsskift, misbrugsproblemer, sygdom, børn og syge samlevere.

En coachsamtale giver mulighed for at sat ord på dine udfordringer og du får spørgsmål, der giver dig nogle aha-oplevelser og svar, som du kan tænke over og måske arbejde med til næste gang.

Coachsamtaler er ikke et mirakel, men kan næsten føles sådan. Dog kræver det en indsats fra din side.

Og så kan du finde mange redskaber i mine bøger.

”Tænk dig til et bedre liv 2. udgave” – ”Sådan tiltrækker du det liv, du ønsker” – ”Når trolde coacher” – ”Årets opdagelsesrejse”

En teknik med afklarende spørgsmål, som giver mulighed for at finde svar på de udfordringer, livet udsætter os for.

  • Gode resultater i forhold til stress, depression og angst.
  • Redskaber til at ændre uhensigtsmæssige tanker.
  • Hjælp til at tage beslutninger ved  jobskifte eller skilsmisse.
  • Udfordringer i forhold til familie eller arbejde.